torsdag 28 februari 2008

Välkomna på fika!

Jag kommer ju hem sent nästa lördag kväll, dvs den 8 mars. På söndagen den 9 mars har jag öppet hus mellan 15 och 18. Kom förbi och fika. Jag längtar så fantastiskt mycket efter alla så jag hoppas att många många har möjlighet att titta förbi. Ta med familjer.

Inbjudan kommer bara via bloggen. Meddela om du kommer genom att rösta i omröstningen här bredvid. Eller hör av dig direkt till mig.

Välkomna!

3 kommentarer:

Anna M sa...

Tack och förlåt, som vi brukar få säga när vi lämnar ett ställe!

Vi har haft det så fantastiskt kul och bra, Frida är som omvittnat tidigare på denna blogg den yppersta av värdinnor, och detta även när det är lite - vad ska jag säga - utmaning - att vara det. Vi såg inte Karin och Birger på Heathrow, men vi hade huvudfokus på att vi glömt en av våra väskor på Heathrowexpressen. Til skillnad från sagan om Fridas dator har den här ett mycket bra slut, för vi lyckades få tillbaka väskan med vändande tåg, och hann till och med checka in den innan vi rusade igenom säkerhetskontrollern för att hinna till gaten innan stängning.

Som ju sedan inte var något problem eftersom flyget var försenat av något obegripligt skäl (eller ohörbart i alla fall) och vi fick vänta en dryg timme innan vi fick komma till vårt flygplan.

Vi försökte och försökte att hålla Harry vaken för att han skulle få se ut genom fönstret när vi lyfte, men precis som på ditvägen kroknade han precis innan vi lyfte, sov som en stock nästan hela flygturen och fattade nog knappast att vi flög i alla fall. Typiskt. Men väldigt skönt också...

Vi kan inte svara ännu om återkomstfika, för vi har inte den typen av framförhållning, men troligen är vi på, åtminstone några av oss!

Ha det, och vi ses snart! VAD KUL, att du kommer hem!

/A

karin sa...

Guuud så gärna jag vill komma på återvändarfikat!! Höjer kaffekoppen högt härifrån. kramar och tack för skratt om Fridas "hem" vs harry montelius.

Frida sa...

Tack underbara väninnor!

Vilken dramatik med väskan på Heathrow, skönt att ni återfick den så snart.

Stor kram!
/Frida